spot_img
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

„Andreea Tîrnauca, o minune vocală la doar 7 Ani – Daniel Câșlariu împărtășește emoțiile sale”VIDEO

Mai multe articole

O mică stea strălucește în Botoșani, iar numele ei este Andreea Tîrnauca, o fetiță de doar 7 ani cu o voce care a cucerit inimile multora. Într-un cadru patriotic, de Ziua Națională a României, Andreea a oferit un dar special concetățenilor săi: o frumoasă interpretare a unui cântec patriotic, cu versuri semnate de Nicolae Dabija și muzică compusă de Tudor Chiriac.

Daniel Câșlariu, președintele Asociației Grup Civic Botoșani, nu a putut să nu împărtășească emoțiile sale profunde în fața talentului micuței Andreea. După mulți ani petrecuți în străinătate, Câșlariu a revenit acasă și și-a exprimat dorința sinceră de a rămâne în Botoșani pentru totdeauna. Într-o declarație plină de emoție, el a povestit cum a descoperit videoclipul Andreei în timp ce pregătea pachete pentru o campanie, moment în care a fost captivat de vocea minunată a micuței.

„Mi-au trecut prin minte și inima toate lucrurile frumoase pe care le-am făcut pentru cei neajutorați, și m-am simțit mândru că sunt ROMÂN. Țin să felicit pe mama Andreei, doamna Mihaela Loghin, și pe bunicii acesteia pentru educația dată și mai ales că au oferit județului Botoșani un asemenea talent”, a declarat Câșlariu.

Cu lacrimi în ochi, Câșlariu a îndemnat comunitatea să sprijine talentul și să distribuie videoclipul pentru a aduce meritata recunoaștere micuței Andreea Tîrnauca. „Felicitări din suflet, copil minunat și talentat”, a adăugat el.

Talentul neașteptat al micuței Andreea este o sursă de inspirație și mândrie pentru comunitatea locală. Prin astfel de descoperiri remarcabile, se evidențiază potențialul cultural și artistic al regiunii, iar Daniel Câșlariu devine un susținător fervent al acestor talente unice. Așadar, Andreea Tîrnauca continuă să ofere lumii un motiv în plus să se bucure de frumusețea și talentul românilor, iar comunitatea își exprimă sprijinul pentru viitorul strălucitor al micuței artiste.

https://www.facebook.com/100000178425478/videos/1201530677917025/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți