spot_img
vineri, aprilie 26, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Un bărbat a murit, iar altul a ajuns la spital cu arsuri pe mâini și față după ce locuința lor a fost cuprinsă de flăcări (FOTO)

Mai multe articole

Un bărbat a decedat, iar tatăl lui a ajuns la spital cu arsuri pe mâini și față după ce locuința lor a fost cuprinsă de flăcări, marți dimineață, în localitatea Epureni.

Alarma a fost dată puțin după ora 06:00.

La caz s-au deplasat două echipaje din cadrul Stației de Lucru Săveni, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță aparținând SAJ, dar și polițiști.

Pompierii au constatat că locuința ardea în totalitate, iar proprietarul casei, în vârstă de 73 de ani, era în curte. Acesta a fost preluat și transportat la spital de echipajul SAJ, deoarece prezenta arsuri pe mâini și față.

Întrucât existau informații că fiul proprietarului nu a reușit să iasă din interior, pompierii au început căutările, concomitent cu acțiunea de stingere. Din nefericire, bărbatul de 37 de ani a fost găsit carbonizat, în interiorul casei, într-una dintre camere.

„Cauza probabilă este folosirea intenționată a sursei aprindere pentru a genera incendiul. Cercetările au fost preluate de organele de cercetare penală”, a declarat Dorina Lupu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți