spot_img
joi, aprilie 18, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Gală a excelenței la Ștefănești. Elevii care au participat la competiții școlare și profesorii îndrumători au fost premiați (FOTO)

Mai multe articole

Liceul ,,Ștefan D. Luchian” a sărbătorit educația printr-o gală în care excelența a fost în centrul atenției. Excelența sculptorilor a numeroase destine, dascălii, dar și a elevilor care au participat la olimpiade, concursuri și competiții școlare la nivel județean, interjudețean și național, a fost tema zilei în localitatea natală a marelui pictor Ștefan Luchian.

Momentele de nostalgie, de premiere a profesorilor pensionari, de aducere aminte a cadrelor didactice care nu mai sunt printre noi s-au împletit armonios cu momentele artistice, dar și cu cele de premiere a elevilor și a cadrelor didactice îndrumătoare.    

Colectivul profesoral din localitate a avut onoarea de a-l avea în mijlocul lor și pe domnul inspector școlar general, Bogdan Suruciuc, care a felicitat inițiativa conducerii de a organiza astfel de activități și a îndemnat la promovarea excelenței și încurajarea progresului în aceeași manieră, și în viitor.

Obiectivele activității au fost promovarea elevilor și a cadrelor didactice, dezvoltarea cultural-artistică a elevilor și creșterea incluziunii școlare.

,,Omul înflorește acolo unde este apreciat, unde i se recunosc meritele, iar profesorii sunt asemenea florilor care odată înflorite, răspândesc din mireasma și frumusețea lor peste tot în jur. La mulți ani tuturor cadrelor didactice care știu să-și înflorească elevii„, a fost mesajul doamnei director a Liceului ,,Ștefan D. Luchian” din Ștefănești, profesor Chiaburu Veronica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți