spot_img
marți, aprilie 23, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Concurs cu premii dedicat copiilor de ziua lor

Mai multe articole

În cea mai importantă zi dedicată celor mici, 1 Iunie – Ziua Internațională a Copilului, Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani va organiza, în colaborare cu Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Botoșani, concursul cu premii pentru copii ,,Sănătate prin mișcare”.

Concursul se va desfășura între orele 12:00 – 14:00 pe strada Ștefan Luchian din municipiul Botoșani, în fața Cercului Militar Județean Botoșani – A.N.A.F, pe două categorii de vârstă, 6 ani (împliniți) – 10 ani (neîmpliniți), respectiv 10 ani (împliniți) – 14 ani (neîmpliniți) și va consta în parcurgerea unui traseu aplicativ, compus din mai multe elemente: sărit șotron, alergare printre jaloane, alergare pe cauciucuri, rostogolire pe saltea, aruncare mingi la precizie, darts și altele.

Premiile vor fi acordate concurenților care vor obține primii cei mai buni trei timpi per categorie, fiind obligatorie parcurgerea tuturor elementelor traseului. În cazul ratări unui element, concurentul are dreptul să reia parcurgerea respectivului element până la depășirea acestuia cu succes.

Pentru a fi înscriși în cele două categorii de vârstă ale concursului, copiii sau părinții acestora vor trebui să prezinte certificatul de naștere sau o copie lizibilă. Vă așteptăm în număr cât mai mare și vă promitem un concurs de neuitat”, precizează organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți