spot_img
vineri, aprilie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

„MAI uniți pentru viață” – Pompierii au donat astăzi sânge

Mai multe articole

Pompierii botoșăneni s-au alăturat campaniei de donare de sânge „MAI uniți pentru viață”, inițiată de Instituția Prefectului – Județul Botoșani. Aceștia au răspuns apelului lansat de organizatori, care și-au propus stabilirea unui calendar al donării programate, astfel încât, în fiecare zi, în perioada 31 martie – 07 aprilie 2023, să existe persoane care să doneze sânge, iar activitatea să se desfășoare în cele mai bune condiții.

Încă de la primele ore ale dimineții, pompierii s-au prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguină Botoșani cu speranța că, prin gestul lor, vor ajuta mai mulți botoșăneni care au nevoie de sânge.

La activitate au participat și pompieri care sunt donatori voluntari încă din anul 2009.

Campania „MAI uniți pentru viață” se va desfășura până la sfârșitul săptămânii, dar acțiunile de donare vor continua pe tot parcursul anului, având în vedere faptul că sunt angajați ISU Botoșani care donează în mod regulat și trebuie să respecte intervalul minim între donări.

Ținând cont de faptul că în fiecare zi sunt persoane care au nevoie de sânge pentru intervenții chirurgicale, salvatorii au dorit ca prin gestul lor umanitar să determine și alți botoșăneni să ia atitudine şi să conştientizeze faptul că o picătură de sânge poate salva viaţa unui om.

Botoșănenii care doresc să se alăture campaniei „MAI uniți pentru viață”, pot descarca aplicația BlooDoChallenge, de pe site-ul:https://bloodochallenge.com/. Aplicația facilitează programarea la donare și este disponibilă pe sisteme de operare Android 5 și iOS 13 sau mai recente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți