spot_img
joi, martie 28, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Show total și aproximativ 5.500 de lei strânși din donațiile oferite în cadrul spectacolului „Mărunțica” (FOTO)

Mai multe articole

Aproximativ 5.500 de lei s-au strâns în urma donațiilor din cadrul spectacolului caritabil „Mărunțica”, ce a avut loc sâmbătă, la Casa Tineretului, din municipiul Botoșani.

Donațiile vor ajuta bătrânii și copiii greu încercați, din satele uitate ale județului, prin intermediul Asociației „Grup Civic”.

„Doresc să adresez sincerele mele mulțumiri pentru alegerea ta de a dona banii din concertul caritabil organizat cu ocazia lansării noului tău CD, intitulat „Mărunțica”. Gestul tău nobil, Teodora-Ștefana Grumeza, demonstrează nu doar talentul și pasiunea ta pentru muzică, ci și compasiunea și preocuparea ta pentru binele comunității noastre. Îți mulțumesc și pentru faptul că ai ales să îți pui talentele în slujba unei cauze nobile, aceea de a ajuta persoanele în nevoie. Este îmbucurător să vezi tineri care nu numai că își urmăresc pasiunile, dar și își folosesc acele pasiuni pentru a face lumea un loc mai bun”, este mesajul transmis de Daniel Câșlariu, președintele Asociației „Grup Civic”.

Teodora Grumeza este o tânără adolescentă, din județul Botoșani, care a ales să își sărbătorească majoratul pe scenă. Cu ocazia împlinirii vârstei de 18 ani, Teodora și-a lansat, ieri seară, primul CD din carieră, intitulat „Mărunțica”.

Intrarea la spectacol s-a făcut în baza unei donații de minimum 10 lei chiar în ziua evenimentului, la intrare.

Teodora a povestit că materialul discografic cuprinde și câteva din piesele regretatului maestru Ioan Cobâlă, cel care i-a fost ghid în prima parte a vieții de artist.

„În același timp, materialul discografic cuprinde și printre ultimele piese redactate de regretatul maestru Ioan Cobâlă. Am rămas așa cu o zestre impresionantă de câteva piese de la el și m-am gândit că este de bun augur, dacă tot se caută acum ce a rămas scris de dumnealui, să scot și eu aceste piese la lumină”, a adăugat Teodora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți