spot_img
vineri, martie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

„Nu putem fi toți influenceri”

Mai multe articole

„Meseria, brățară de aur și în 2023”

„Cei care astăzi sunt părinți cunosc înțelesul acestei expresii comuniste, dar tot ei sunt beneficiarii săi, venind dintr-o perioadă în care „meseria” era la mare căutare printre tineri pentru că la facultate prea puțini își permiteau.
A urmat un mic declin al profesiilor, al meseriilor prin care părinții și bunicii noștri ne-au crescut și ne-au făcut oameni.
Dar, cum nimic nu se întâmplă fără rost, moda meseriilor a revenit fix în perioada în care tik-tok-ul este „meseria de bază” pentru tineri, urmând cea de influencer și lista poate continua.
Pe vremea mea, eu sunt născut în 1980, mai era o vorbă: nu putem fi toți doctori!
Este valabilă și acum: nu putem fi toți influenceri. Așa că, ne alegem alte meserii, meserii pe care le-au practicat cu mândrie părinții noștri: meseria de frizer!

Academia LaBRICI a dat startul unei noi sesiuni de educație de tip formare ( se oferă diplomă autorizată ) pentru tinerii care vor să învețe o meserie bănoasă și chiar să devină patroni

Grăbește-te, joi sunt înscrierile!informații și detalii la telefon 0799 771 396 – Ciprian Andronache – Fondator #LaBRICI & #FiiOm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți