spot_img
vineri, martie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Botoșăneni așteptați la spectacolul „Albă ca zăpada și cei 7 pitici”

Mai multe articole

În acest final de săptămână, pe scena Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache” se joacă spectacolul „Albă ca Zăpada şi cei 7 pitici”.

Acesta poate fi vizionat:

  • Joi, 9 februarie, ora 18:00
  • Sâmbătă, 11 februarie, ora 11:00
  • Duminică, 12 februarie, orele 11:00 și 12:30

Spectacolul „Albă ca Zăpada şi cei 7 pitici”, după Fraţii Grimm este un spectacol realizat de Valentin Dobrescu. Regia este semnată de Valentin Dobrescu, scenografia de Mihai Pastramagiu, iar ilustrația muzicală de Oana Puşcaşu.

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Adelina Cojocariu, Anamaria Chelaru, Florin Iftode, Renata Voloşcu, Andrei Bordianu și Marius Rusu.

„Este cineva care să nu fi auzit de minunata poveste a Albei ca Zăpada şi a celor 7 pitici? Nu cred. Este poate una din cele mai frumoase şi complexe poveşti pe care mi le-a spus mama când eram copil. În această poveste găseşti de toate: un prinţ şi o prinţesă, o împărăteasă rea, un vânător, dar mai ales lumea fantastică a piticilor. Am văzut această poveste ca film de desene animate, sau film cu actori, sau piesa de teatru de păpuşi, şi de fiecare dată o privesc cu aceeaşi plăcere şi emoţie. Cred că aceleaşi sentimente le încercaţi şi voi dragi copii şi… dragi părinţi”, a declarat Valentin Dobrescu, regizor.

Spectacolul este recomandat preşcolarilor şi şcolarilor, iar prețul unui bilet este de 15 lei.

Biletele pentru spectacolele Teatrului „Vasilache” se pot achiziţiona de la sediul instituţiei, de marţi şi până vineri, între orele 10:30 şi 12:30, dar şi înainte de începerea fiecărui spectacol, în limita locurilor disponibile.

Accesul în sala de spectacole se face cu o jumătate de oră înainte de începerea spectacolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți