spot_img
joi, martie 28, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

6 ani de poveste la AlinoFotoStudio. Clienții se pot înscrie și la o tombolă (FOTO)

Mai multe articole

Aprecierea sinceră este unul dintre cele mai frumoase forme de mulțumire. Exact așa, prin aprecieri, le mulțumesc miile de clienți care au făcut povestea lor posibilă deja de 6 ani. În tot acest timp au învățăt continuu, au scris povești, au evoluat și au acumulat un rucsac generos de experiențe.

Totul a pornit din pasiune. O pasiune nebună care avea să construiască o carieră bazată pe artă și frumos.

De-a lungul carierei mele mi-a fost dat să văd enorm de multe zâmbete, dar și de lacrimi. Stări și diferite emoții. Este minunat cum toți oamenii care au avut încredere în mine m-au format și pe mine. Fiecare și-a lăsat o amprentă asupra mea. Este imposibil să lucrezi zilnic cu povești diferite, iar acestea să nu te influențeze deloc în evoluția ta ca om, dar și ca fotograf”, a precizat Alin Chirilă, Fotograf și CEO AlinoFotoStudio.

În toți acești ani, proiectul AlinoFotoStudio a construit o echipă solidă. Oameni la fel de pasionați și entuziaști. O echipă talentată și cu același vis, care a ales să scrie povesti, să așeze în imagini emoția oamenilor care au ales să lucreze cu ei și să beneficieze de serviciile lor.

„E ciudat cum trec anii. Nu de mult, visul de a fi fotograf era abia la început, undeva prin Napoli. Din anul 2009 până acum, s-au întâmplat multe, dar cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat la nivel de carieră a fost acest proiect. Un proiect de suflet, care m-a întregit, mi-a oferit un scop și care mă motivează zilnic să mă ridic din pat și să trec la treabă, a adăugat Alin Chirilă.

În semn de recunoștință, aceștia au pregătit o surpriză pentru toți cei care cred în munca lor. De mâine se dă start unei super tombole, în urma căreia câștigătorul se va bucura de o ședință foto profesională.

La fiecare achiziție în valoare de 50 de lei, te înscrii automat în concurs, iar extragerea va fi live. Fiți cu ochii pe pagina lor pentru a afla mai multe.

Dacă acum 6 ani povestea studioului din Uvertura Mall abia începea, acum echipa AlinoFotoStudio a ajuns în momentul în care se înclină în fața clienților și le mulțumește pentru fiecare experiență oferită.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți