spot_img
vineri, aprilie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Fals procurat cu 150 de euro, depistat la controlul de frontieră asupra unui bărbat din Republica Moldova

Mai multe articole

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au descoperit o carte de identitate falsă asupra unui bărbat cu cetățenie Republica Moldova.

În data de 1 februarie, în jurul orei 08:15, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru a intra în țară, ca pasager într-un   microbuz, un cetățean din R. Moldova, în vârstă de 37 de ani.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra vehiculului și persoanei, ocazie cu care a fost descoperită ascunsă, asupra bărbatului, o carte de identitate cu însemnele autorităților române, având imprimate datele și fotografia proprii.

Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că documentul în cauză nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals. 

„Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a procurat cartea de identitate descoperită la controlul de frontieră cu un an în urmă, în timp ce se afla la muncă în Franța, prin intermediul unui concetățean, ale cărui date nu și le amintește, contra sumei de 150 de euro”, a declarat Irina Mirică, purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  fals material în înscrisuri oficiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți