spot_img
vineri, martie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Bărbat în stare de ebrietate, depistat la volanul unui ansamblu rutier în care transporta motorină

Mai multe articole

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au depistat un cetățean român care conducea un ansamblu rutier în care transporta peste 25.700 litri de motorină, deşi consumase băuturi alcoolice, acesta aflându-se în stare avansată de ebrietate.

În data de 1 februarie, în jurul orei 20:25, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru a ieși din ţară, un cetățean român în vârstă de 44 de ani, care conducea un ansamblu rutier, format dintr-un autocamion și o semiremorcă, în care transporta 25.710 litri de motorină.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au observat că bărbatul nu era coerent în vorbire și emana o puternică halenă alcoolică, motiv pentru care a fost solicitat un echipaj din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Vaslui – Poliția Rutieră Huși, care executa misiune în proximitatea punctului, în vederea testării cu aparatul etilotest pentru stabilirea alcoolemiei.

Întrucât persoana a refuzat stabilirea alcoolemiei cu aparatul etilotest, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, persoana a fost condusă la Spitalul Municipal Huși pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii concentraţiei de alcool în sânge.

„În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”, a declarat Irina Mirică, purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți