spot_img
joi, martie 28, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Autoturism radiat din circulaţie, descoperit în trafic de polițiștii de frontieră din Galați

Mai multe articole

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului Trecerii Frontierei Galați Rutier efectuează cercetări cu privire la un cetăţean român care a fost depistat conducând un autoturism neînmatriculat.

 În ziua de 1 februarie, în jurul orei 18:30, în Punctul Galați-rutier – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de ieșire din țară, un cetăţean român, în vârstă de 32 de ani, conducând un autoturism înmatriculat în Belgia.

„La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză și la starea de înmatriculare, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că mijlocul de transport este radiat din circulaţie de către autorităţile din Belgia, începând cu data de 09.12.2022”, a precizat Sorin Ene, purtător de cuvânt al S.T.P.F. Galați.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți