spot_img
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

“MICA UNIRE “-sărbătorită de Cercetașii Cutezători Botosani , Cercetașii Aventura Pitești și liderii din Republica Moldova .

Mai multe articole

Lupișorii , temerarii și liderii cercetași de la Aventura Pitești au vizitat orașul Botosani și împrejurimile acestuia .
Timp de 3 zile aceștia ,însoțiți de liderii Flavius Damean , Simon Marcu și Iuliana Damean , Anamaria Hazaparu și Manuela Sorohan de la Cercetașii Cutezatori au participat la activitățile cercetășești vizitand in prima zi Muzeul Ștefan Luchian și barajul Stanca Costești acolo unde granița țării se înfrățește cu Republica Moldova .
Pe 23 Ianuarie lupișorii și temerarii claselor I A , I B , VI A de la Școala Gimnaziala Nr .13 Botosani , alături de liderii Anamaria Petronela Hazaparu si Manuela Sorohan au primit vizita Cercetașilor Aventura Pitești , si au vorbit despre Unirea Principatelor Romane sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza , au dansat Hora Unirii , apoi s-au întrecut in competiții sportive . Aventura cercetasilor a continuat la Casa Olarului unde arta s-a îmbinat cu îndemânarea și lucrările au fost apreciate de către artizanul Eusebiu Iacinschi și parintii prezenți pe parcursul întregii activități .
Alături de copii de la școala Dăngeni ,Cercetașii Cutezatori și Cercetașii Aventura Pitești au ascultat pe liderul Sebastian Stanciu care a explicat ce este Cercetășia și Semnificația salutului Cercetășesc .
La lăsarea serii sufletul și trupul s-a recules la Mănăstirea Zosin .
Activitățile s-au încheiat in ziua de 24 Ianuarie la Saveni cu o competiție sportiva , un traseu de orientare turistică si vizita la Asociația Lipoveneasca Botosani .
Cercetășia așa cum afirma liderul Aventura Pitești , Sebastian Stanciu
“este educația pentru viața completând educația tânărului și dezvoltând cunoașterea de sine !”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți