spot_img
sâmbătă, februarie 24, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Valută falsă depistată asupra unui cetăţean bulgar

Mai multe articole

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului Trecerii Frontierei Galați – Rutier efectuează cercetări în privinţa unui bărbat, cetăţean bulgar, asupra căruia au fost descoperite 4 bancnote de 100 de dolari, care s-au dovedit a fi false.

În data de 26 ianuarie, în jurul orei 16:00, în Punctul de Trecere Galați – Rutier – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pe sensul de intrare în România, conducând un microbuz înmatriculat în Moldova, un bărbat cu cetățenie aparținând Republicii Bulgaria, în vârstă de 36 de ani.

În baza analizei de risc echipa de control mixtă, formată din polițisti de frontieră și lucrători vamali, a efectuat un control amănunțit asupra persoanei, în urma căruia au fost descoperite, 4 bancnote în valoare de 100 de dolari fiecare. La o primă examinare a bancnotelor, acestea s-au dovedit a nu îndeplini condițiile de fond și formă ale unora autentice, lipsindu-le elemente de siguranță.

Astfel, în urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit faptul că bancnotele nu sunt autentice, fiind false total.

Cu privire la cele constatate bărbatul a declarat că se deplasa către Republica Bulgaria și că nu avea cunoștință despre faptul că banii deținuți sunt falşi.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”punere în circulație de valori falsificate, sub aspectul deținerii„”, au declarat reprezentanții Poliției de Frontieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți