spot_img
duminică, decembrie 3, 2023

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Peste 24 de kilograme de tutun, găsite de polițiștii de frontieră într-un microbuz. Șoferul a declarat că urmau să ajungă la o petrece în Vaslui (FOTO)

Mai multe articole

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa a descoperit la controlul de frontieră, într-un microbuz, peste 24 de Kg de tutun pentru narghilea pe care șoferul intenționa să îl transporte la Vaslui, pentru o petrecere privată.

În ziua de 21 ianuarie a.c, în jurul orei 14:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa /I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, un bărbat cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 38 de ani, conducând un microbuz înmatriculat în Bulgaria.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra microbuzului și persoanei, ocazie cu care echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit, ascunsă şi nedeclarată, în bagajele personale ale șoferului,  în portierele microbuzului și într-o saltea, cantitatea totală de 610 pachete (24, 4 Kg)  tutun pentru narghilea, cu timbru de acciză Republica Moldova.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că transportă tutunul în cauză în municipiul Vaslui, pentru a fi consumat la o petrecere privată a unui bărbat pe nume Ion.

„Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii bunurilor accizabile descoperite, în valoare totală de 18.300 de lei. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a declarat Irina Mirică, purtător de cuvânt în cadrul S.T.P.F. Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți