spot_img
joi, aprilie 25, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Fals procurat cu 400 de euro, descoperit la controlul de frontieră

Mai multe articole

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa unui tânăr cu cetățenie Republica Moldova, asupra căruia au descoperit un permis de conducere fals.

În data de 19 ianuarie, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa-I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru a intra în ţară, ca pasager într-un microbuz, un cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 26 de ani.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport şi persoanei, ocazie cu care, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit în portdocumentul tânărului din R. Moldova, un permis de conducere cu însemnele autorităţilor române, care conţinea datele sale de identificare.

Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că documentul în cauză nu îndeplineşte condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals. 

Tânărul a declarat că a procurat permisul de conducere descoperit la controlul de frontieră în urmă cu un an, prin intermediul unui cetăţean cunoscut pe o reţea de socializare, ale cărui date nu le cunoaşte, contra sumei de 400 de euro.

„Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale”, a declarat Irina Mirică, purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți