spot_img
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Vasluian, mare iubitor de plante, căutat pentru trafic de droguri în Belgia, depistat și reținut la controlul de frontieră în Albița

Mai multe articole

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un cetățean român căutat de autorităţile din Belgia, care este cercetat pentru săvârşirea infracțiunii de trafic de droguri pe teritoriul acestui stat.

În data de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 17:55, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa -I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieși din ţară, cu autoturismul propriu, un vasluian, în vârstă de 36 de ani.

„La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare de către autorităţile din Belgia, la data de 06.01.2023, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri pe teritoriul acestui stat, a precizat Irina Mirică, purtător de cuvânt S.T.P.F. Vaslui.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți