spot_img
duminică, decembrie 3, 2023

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Ţigări de contrabandă în valoare de aproximativ 3.500 de lei, confiscate la frontieră (FOTO)

Mai multe articole

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni împreună cu lucrători vamali au descoperit la controlul de frontieră ţigarete în valoare totală de 3.480 de lei, pe care un cetăţean român a intenţionat să le introducă ilegal în România ascunse în diferite locuri în autoturismul pe care îl conducea.

În ziua de 07 ianuarie a.c, în jurul orei 15:00, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni-I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, un bărbat cu cetățenie română, în vârstă de 31 de ani, conducând un autoturism înmatriculat în România.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit, ascunsă şi nedeclarată, în semiaripile spate din portbagaj, la roata de rezervă şi sub banchetele autoturismului cantitatea totală de 6.960 de ţigarete cu timbru de acciza R.Moldova.

„Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigărilor în valoare totală de 3.480 de lei şi sancţionarea contravenţională a celor doi conducători auto cu amendă, în valoare totală de 7.000 de lei”, a precizat Lazăr Denis Mihaela, purtător de cuvânt al I.T.P.F. Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți