spot_img
duminică, decembrie 10, 2023

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Scene desprinse din filme într-un cartier din Botoșani. Doi bărbați au fost atacați cu bâta de un vecin

Mai multe articole

Doi botoșăneni au avut parte seara trecută de o experiență traumatizantă care, cel puțin în cazul unuia dintre ei, ar fi putut avea consecințe serioase.

Un echipaj de jandarmerie a intervenit rapid în urma unui apel 112 și a făcut verificările necesare în vederea stabilirii motivului incidentului și a circumstanțelor în care doi bărbați au fost agresați.

În timp ce stăteau de vorbă în cartierul Stejari din municipiul Botoșani, cei doi au observat cum o persoană cunoscută se apropie de ei în întuneric și, fără să scoată un cuvânt, îi lovește cu o bâtă, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi.

Primul a primit câteva lovituri peste picioare și mâini, iar cel de-al doilea a fost lovit în cap, agresiunea soldându-se cu sângerare în zona scalpului în cazul său.

Jandarmii au identificat agresorul, în fapt un vecin de cartier al bărbaților bătuți, zis Libai, în vârstă de 34 de ani și i-au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe.

Din cauza gravității rănilor suferite, bărbații agresați au fost transportați la Unitatea de Primire a Urgențelor pentru un control medical mai amănunțit și acordarea îngrijirilor de specialitate necesare.

„Actele procedurale întocmite de jandarmi vor fi înaintate către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani, în vederea competentei soluționări”, a declarat Dan Izotov, purtător de cuvânt al IJJ Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți