spot_img
vineri, martie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Diploma de Cetățean de Onoare al municipiului Botoșani, conferită președintelui Asociației „Salvează o inimă”

Mai multe articole

Vlad Plăcintă, președintele Asociației „Salvează o inimă”, a primit diploma de Cetățean de Onoare al municipiului Botoșani, acordată de primarul Cosmin Andrei.

Evenimentul a avut loc în Sala „Mihai Eminescu” a Primăriei Municipiului Botoșani, după recitalul minunat de colinde susținut de Grupul Psaltic Macarie, alături de Vlad Plăcintă.

Președintele Asociației „Salvează o inimă” s-a arătat onorat de diploma primită pentru activitatea prodigioasă în fruntea acestei organizații nonguvernamentale.

„Vă felicit pentru multitudinea de campanii umanitare încunate cu succes, pentru implicarea dumneavoastră în ajutorarea semenilor care au atât de multă nevoie de sprijin și pentru spiritul altruist”, a fost mesajul primarului Cosmin Andrei.

Vlad Plăcintă a fost propus de primarul botoșănean pentru titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Botoșani iar proiectul de hotărâre a fost aprobat de Consiliul Local la sfârșitul lunii septembrie 2021.

Înființată pe 12 decembrie 2012, cu 7,9 milioane de euro – fonduri adunate din donații și 440 campanii desfășurate, Asociația „Salvează o inimă” se implică în acțiuni de salvare a copiilor, în special cu malformații grave, oferindu-le șansa de a trăi și de a se dezvolta pentru viitor. Vlad Plăcintă a câștigat încrederea botoșănenilor și prin faptul că fiecare donație este transparentă și justificată.

Mulți copii și-au recăpătat zâmbetele și mulți părinți și-au redobândit speranța, în derulare fiind multe alte campanii pentru ajutorarea semenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți