spot_img
miercuri, decembrie 6, 2023

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Dezvoltarea competențelor digitale pentru profesorii din mediul rural

Mai multe articole

În cadrul proiectului Acreditare Erasmus 2021-1-RO01-KA121-SCH-000010554, Program Erasmus+, acțiunea cheie 1, Mobilităţi, Educaţie şcolară (SCH), implementat de Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, 15 cadre didactice care predau în mediul rural au participat în perioada 9-13.12.2022 la cursul de formare profesională ICT BASED CLASSES în Amsterdam, Olanda.

Cadrele didactice, provenind de la Școala Gimnazială „Octav Băncilă” Corni, Școala Gimnazială Nr. 1 Mihălășeni, Școala Gimnazială Nr. 1 Mitoc și Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița, au avut oportunitatea de a-și dezvolta competențele digitale precum și competențele lingvistice de comunicare în limba engleză.

Pe parcursul formării, cadrele didactice s-au familiarizat cu cele mai interesante, atractive și de succes instrumente digitale utilizate în educaţie pentru antrenarea elevilor în activităţi rapide de învățare, aprofundare sau evaluare a cunoştinţelor, cursanții învățând să comunice și să colaboreze, să creeze conținut digital, care sunt aplicațiile și pașii de urmat pentru siguranța pe Internet și cum se pot rezolva multe din problemele legate de utilizarea ineficientă de către elevi a telefonului mobil/smartphone, laptop/ PC, notebook.

Prin acest proiect, Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, în calitate de coordonator de consorțiu, urmărește, ca obiectiv principal, asigurarea educației incluzive, adaptată la învățământul online, hibrid și față în față, a elevilor din școlile rurale botoșănene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți