spot_img
vineri, martie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Autocolante și odorizante auto împărțite de polițiști șoferilor. Acestea conțin mesaje de prevenire a accidentelor

Mai multe articole

Astăzi, 20 decembrie 2022, polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu polițiștii Serviciului Rutier au desfășurat o nouă acțiune preventivă în trafic, pentru prevenirea victimizării cetățenilor prin accidente rutiere produse pe fondul neatenției la volan (utilizarea telefonului sau alte preocupări) sau al vitezei excesive.

Astfel, polițiștii botoșăneni au oprit în trafic autovehiculele care s-au deplasat astăzi dinspre municipiul Iași, la intrarea în municipiul Botoșani și le-au oferit conducătorilor auto autocolante și odorizante auto cu mesaje preventive.

„Scopul activității a fost creșterea gradului de siguranță rutieră prin informarea și responsabilizarea cetățenilor, cu privire la riscurile la care se pot expune în trafic, dacă încalcă regulile de circulație. Recomandăm tuturor cetățenilor, indiferent de categoria de participanți la trafic, să respecte regulile de circulație rutieră, pentru a avita să fie implicați în evenimente nedorite”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți