spot_img
marți, aprilie 16, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Moș Crăciun în vizită la Centrul de plasament Sf MINA. FOTO/VIDEO

Mai multe articole

O seară de vis pentru copilașii instituționalizați, Moș Crăciun de-adevăratelea le-a bătut în geam apoi le-a oferit fix cadourile pe care și le-au dorit.
Evident, acest lucru a fost posibil printr-o colaborare ca-n filmele cu spioni, domn președinte al centrului făcând o muncă de cercetare pentru a afla dorințele copilașilor.
De la pantaloni la instrumente muzicale, toate au fost oferite cu drag și cu colind copilașilor instituționalizați datorită donatorilor @FiiOm, domnul Cezar Hreapcă și domnul Ionuț Petenchea, doi tați care au colindat cu atâta emoție privind și la proprii copilași prezenți si ei ca și autorii Moșului.
Moș șugubăț, cel mai talentat Moș de pe meleagurile noastre, Moș care a interacționat atât de special cu copilașii încât unii voluntari aveau lacrimi în ochi. Ăsta da cadou pentru oamenii cu suflet mare, acest cadou emoțional pe care din ce în ce mai mulți părinți îl caută pentru proprii copilași.
„Recunosc, domnul Cezar cu care sunt prieten de peste 20 de ani și care a mai sponsorizat acțiuni aici, la Centrul Sf MINA, a dorit să se ocupe integral de această acțiune. A făcut-o atât de bine încât și pe mine m-a emoționat momentul Moșului, iar pentru asta le mulțumesc. Încerc să-i scot din zona aia secretoasă înspre zona publică de promovare deoarece avem nevoie de astfel de exemple, avem nevoie să inspirăm și pe alții, avem nevoie să fim cât mai mulți împreună pentru acești copilași. Da, astfel de acțiuni au schimbat viața multor donatori și voluntari, în bine, în spre conștientizare a faptului că suntem norocoși că avem familie și că suntem norocoși „ a declarat Ciprian Andronache, președinte #FiiOm.

Copilașii au beneficiat și de o ședință foto oferită gratuit de către Alin Chirila (AlinoFotoStudio), la final primind cadou câte o ramă foto în care să-și păstreze amintirea cu Moș Crăciun, amintire care să dăinuie peste ani și ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți