spot_img
joi, martie 28, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

FC Botoșani se alătură Campaniei „5.000 de zâmbete”, inițiată de Asociația „Grup Civic”

Mai multe articole

FC Botoșani se alătură și de această dată inițiativelor sociale și sprijină astfel Asociația „Grup Civic” cu Campania „5.000 de zâmbete”.

Potrivit reprezentanților clubului sportiv, voluntarii Asociației „Grup Civic” se vor putea plimba prin tribune la următoarele meciuri, iar cei care doresc vor putea dona în urnele puse la dispoziție.

„Am colaborat deosebit de bine cu Daniel Câșlariu și Asociația „Grup Civic” din Botoșani la acțiunea de strângere de alimente și lucruri pentru refugiații ucraineni. Mobilizarea lui, a Grupului Civic, precum și a celorlalte ONG-uri și a noastră, a tuturor a ajutat în mod deosebit ucrainenii aflați într-un mare moment de cumpănă”, declară reprezentanții clubului sportiv.

De asemenea, sportivii îi îndeamnă și alții să facă o faptă bună acum în prag de sărbătoare, să aducă un zâmbet pe chipul unui copil nevoiaș. Pentru cei uitați de soartă astfel de clipe, când sunt vizitați de oamenii cu inimă mare și suflet blând, contează enorm.

„Ar fi o licărire de speranță și pentru părinții lor, un gând bun și un strop de motivație să continue lupta. Pentru această acțiune trebuie să adunăm în conturi cel puțin 100.000 de lei. Tu cât poți dărui?”, completează reprezentanții clubului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți