spot_img
marți, martie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Un bărbat din Republica Moldova, care voia să treacă granița în România, le-a declarat polițiștilor că nu știa că are permisul suspendat

Mai multe articole

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetățenie Republica Moldova care a prezentat la controlul de frontieră permisul de conducere deşi dreptul de a conduce îi era suspendat.

În data de 20 noiembrie a.c., în jurul orei 16:00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, pentru a intra în ţară, un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova, în vârstă de 39 de ani, la volanul unui autoturism înmatriculat în Lituania.

„La controlul de frontieră, la solicitarea colegilor noştri, bărbatul a prezentat, pe lângă documentele de identitate, un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Republica Moldova. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat la control, colegii noştri au procedat la efectuarea unor verificări suplimentare, ocazie cu care au stabilit că persoana în cauză are dreptul de a conduce autovehicule suspendat”, a declarat Radu Tatiana, purtător de cuvânt în cadrul S.T.P.F. Botoșani.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că nu are dreptul de a conduce autovehicule.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul având dreptul de conducere suspendat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți