spot_img
joi, aprilie 25, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Incendiu puternic într-o gospodărie din Draxini (FOTO/VIDEO)

Mai multe articole

O bătrâna de 83 ani a rămas fără acoperiș deasupra capului, în urma unui incendiu. Cei care au observat flăcările au fost vecinii proprietarei și au sunat la 112 după ajutor. Evenimentul s-a produs la Draxini.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului Botoșani, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță din Botoșani, precum și pompierii voluntari din Bălușeni.

Aceștia au constatat că ardeau cu flacără și degajări mari de fum bunurile dintr-o cameră, un hol, dar și acoperișul casei, existând pericolul de propagare a flăcărilor la alte trei încăperi.

Incendiul este localizat. Se intervine pentru stingerea focarelor și înlăturarea efectelor. Pompierii au eliminat pericolul de explozie și au scos din interior o butelie. Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire.

„Proprietara a suferit un atac de panică și primește îngrijiri medicale de la echipajul SAJ aflat la fața locului, a precizat Dorina Lupu, purtător de cuvânt al ISU Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți