spot_img
vineri, aprilie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Accident între Vorona și Joldești. Un bărbat s-a răsturnat cu camionul și a ajuns la spital (FOTO)

Mai multe articole

Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce camionul pe care îl conducea s-a răsturnat pe DJ 208C, între Vorona Mare și Joldești. Accidentul rutier s-a produs în această dimineață.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de stingere cu stingere cu apă și spumă, dar și ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD.

Bărbatul era conștient, cooperant și prezenta un traumatism cranio-cerebral, otoragie, plăgi tăiate și escoriații. A fost preluat de echipajul TIM – SMURD și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii sunt încă la fața locului. Au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor și acționează pentru sablarea părții carosabile, fiind scurgeri de carburant.

Traficul rutier este blocat.

Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

„În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate”, precizează reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți