spot_img
vineri, aprilie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Tânăr de 18 ani reținut de polițiști, după ce a tâlhărit pe stradă un bărbat de 55 de ani

Mai multe articole

La data de 1 noiembrie 2022, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 18 ani, din comuna Pomârla, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

În urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul că acesta, la data de 31 octombrie 2022, în timp ce se deplasa pe drumul public, din comuna Pomârla, s-ar fi întâlnit cu persoana vătămată, un bărbat, de 55 de ani, din aceeași localitate, pe care a deposedat-o de bunurile pe care le avea asupra sa, prin folosirea violenței.

După aplicarea loviturilor, victima a rămas inconștientă, iar tânărul de 18 ani a părăsit locul faptei, ulterior, fiind identificat de polițiști, în localitatea Todireni.

„Bunurile sustrase în urma activității infracționale, constând într-un telefon mobil, bani și țigări au fost recuperate și predate persoanei vătămate”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

Tânărul bănuit de comiterea faptei a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți