spot_img
marți, martie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Proiect pentru prevenirea infecțiilor nosocomiale în Spitalul Județean „Mavromati”

Mai multe articole

Echipele Consiliului Județean Botoșani și Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” depun toate eforturile pentru ca botoșănenii să poată beneficia de cea mai bună asistență medicală și să nu mai plece să se trateze în alte județe.

Un pas în acest sens îl reprezintă proiectul pentru obținerea unei finanțări de 4 milioane de euro prin PNRR în vederea prevenirii infecțiilor nosocomiale în Spitalul Județean. Prin proiect se propune îmbunătățirea accesului populației la servicii medicale de calitate și la standarde europene, prin achiziționarea de echipamente destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale, precum și pentru prevenirea și limitarea fenomenului de rezistență la antimicrobiene și a infecțiilor asociate asistenței medicale, la Spitalul Județean.

Infecțiile nosocomiale reprezintă o importantă problemă de sănătate publică, fiind o cauză a morbidității și mortalității pe plan mondial, cu un deosebit impact uman și economic, prin prelungirea perioadei de internare și creșterea costurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți