spot_img
miercuri, februarie 28, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Cel mai mare naist al lumii va concerta la Botoșani

Mai multe articole

Cel mai mare naist al lumii și cel mai „vândut” artist român al tuturor timpurilor din întreaga lume va ajunge la Botoșani.

Inegalabilul Gheorghe Zamfir, care ocupă locul II după Michael Jackson, cu peste 750 milioane de discuri vândute, va concerta pe scena Filarmonicii de Stat „George Enescu” din Botoșani.

Am avut cinstea, onoarea și plăcerea de a-l cunoaște pe marele artist universal, Regele Naiului, Maestrul Gheorghe Zamfir și mă bucur să anunț că a acceptat invitația noastră. Naiul românesc va răsuna la Filarmonica Botoșani, parte a aniversării celor 70 de ani de la înființare, în concertul intitulat ˂GHEORGHE ZAMFIR şi Prietenii˃. Va fi Concertul Anului 2022 la Botoşani”, a precizat Mirel Manea, managerul Filarmonicii de Stat „George Enescu”.

Evenimentul va avea loc pe data de 11 noiembrie 2022, la ora 18:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

„Ne bucurăm că Maestrul Gheorghe Zamfir va ajunge în concert la Botoșani. Este o comoară a tuturor românilor. Invităm așadar botoșănenii să ia parte la acest minunat eveniment de mare ținută artistică”, a susținut primarul Cosmin Andrei.

Alături de Orchestra Filarmonicii de Stat „George Enescu”, dirijată de Maestrul Daniel Jinga, invitați speciali în concert vor fi:

Mirel Manea – trompetă

Alin Stoica – tenor

Rodica Anghelescu – soprană

Felix Goldbach – clarinet

Biletele se vor putea achiziționa de la sediul Filarmonicii de Stat „George Enescu” – str. Marchian nr. 5/telefon 0231.516.510 sau www.iabilet.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți