spot_img
marți, martie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Inimi mângâiate de inocența unor copii plini de compansiune de la Școala Nr 13 Botoșani. (FOTO/VIDEO)

Mai multe articole

Trecutul întâlnește viitorul!

Două clase de elevi de la Școala Gimnazială Nr. 13 din Botoșani au organizat, împreună cu Doamnele învățătoare Manuela Sorohan și Anamaria Petronela Hazaparu, o expoziție cu produse de toamnă.

Micuții claselor I B și I A au pregătit împreună cu părinții lor mai multe produse pe care le-au expus, iar mai apoi le-au donat unor case de bătrâni, din Botoșani.

Produsele au ajuns la Casa „Sfântul Nicolae” și la Casa „Sfântul Petru”. De la Casa „Sfântul Nicolae” a venit un reprezentant să ridice produsele donate, iar la Casa „Sfântul Petru” au mers copiii pentru a le oferi bucuria.  

„Noi astăzi am venit în urma activității pe care am desfășurat-o și a expoziției de la Școala Gimnazială Nr. 13, acea expoziție de toamnă. Am venit la Casa Sfântul Petru, unde, așa cum am promis, am donat ceea ce am adunat în urma expoziției. Lacrimile din ochii bunicilor au fost lacrimi de fericire și de mulțumire sufletească. Iar ceea ce au făcut copiii claselor I astăzi a fost un gest de dăruire, omenire și sinceritate pentru acești bunici”, a declarat Doamna Manuela Sorohan, învățătoare la clasa I-a din cadrul Școlii Gimnaziale nr. 13.

În urma activității desfășurate la Casa „Sfântul Petru”, reprezentanții centrului s-au declarat mulțumiți și au apreciat gestul copiilor. De asemenea, bunicii au vărsat lacrimi de fericire la vederea copilașilor atât de micuți, gingași, aducându-și aminte de nepoții lor.

„Inițiativa doamnei profesoare a fost una foarte bună, ceea ce nouă ne trebuie ca și centre, să facem aceste experiențe pentru ei. Contează foarte mult pentru bătrâni, dar și pentru noi, pentru societate. Îi mulțumesc pe această cale doamnei învățătoare de la Școala Gimnazială Nr. 13”, a precizat Gheorghe Apetroaie, reprezentant al Casei „Sfântul Petru”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți