spot_img
joi, martie 28, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Cinci oferte pentru construirea noului Ambulatoriu de specialitate de la Spitalul Județean de Urgență „Mavromati”

Mai multe articole

Cinci asocieri de firme au depus oferte pentru proiectul Consiliului Județean (CJ) din Botoșani de construire a unui nou Ambulatoriu de specialitate la Spitalul Județean de Urgență „Mavromati”. Finanțarea este asigurată de Compania Națională de Investiții (CNI), cea care derulează și procedura de licitație.

„Depunem toate eforturile pentru ca botoșănenii să nu mai fie nevoiți să meargă în alte județe pentru a se trata de afecțiuni care ar putea fi tratate și la nivelul județului Botoșani. Primul pas este să asigurăm o infrastructură cât mai apropiată de cerințele vremurilor pe care le trăim. Sperăm ca membrii comisiei de achiziție din cadrul CNI să finalizeze procedura cât mai repede, pentru ca perioada de proiectare să se desfășoare în sezonul rece”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean (CJ) din Botoșani.

Câștigătorul licitației va avea termen 22 de luni pentru realizarea obiectivului, patru luni pentru proiectare și 18 luni pentru execuția lucrărilor.

Noul ambulatoriu va avea un regim de înălțime D+P+3E, cu suprafața construită de 1.066,50 mp și suprafața construită desfășurată de 5.417,81 mp. El este dimensionat pentru a asigura spațiul necesar a 34 de cabinete de specialitate, săli de investigații și săli de tratament necesare acestora, precum și spații administrative și auxiliare necesare funcționării. Sectorul de spitalizare de zi are o capacitate totală de 49 de paturi distribuite în saloane și rezerve.

Valoarea totală a proiectului se ridică la 13 milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți