spot_img
vineri, aprilie 26, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Zi de poveste pentru zeci de copii din Mitoc (FOTO)

Mai multe articole

Sâmbătă, 8 octombrie, aproximativ 40 de copii din comuna Mitoc au avut parte de o zi de poveste alături de personaje din desene animate, de voluntarii Asociației „Grup Civic” și de tineri artiști botoșăneni.

Evenimentul dedicat copiilor care provin din medii defavorizate a fost organizat la Uvertura Mall, de către președintele Asociației „Grup Civic”, Daniel Câșlariu.

„Oameni dragi sufletului meu, vă anunţ că noi ne continuăm misiunea de a aduce zâmbetul pe chipul unor copii frumoşi care nu se pot bucura de copilărie din cauza sărăciei! Alături de harnicii mei voluntari, astăzi la Uvertura Mall am organizat o zi de poveste pentru 40 de copilași din Mitoc, pe care nu o vor uita curând și pe care nu aș fi putut să o organizez fără dumneavoastră. Chipurile lor luminate de zâmbet atunci când au văzut spectacolul și cadoul pregatit de cei de la Uvertura Mall (un pachetel de dulciuri si un balon) ne-au emoţionat până la lacrimi. Mânuţele lor cu care ne-au îmbrăţişat reprezintă cea mai mare răsplată pentru noi, dar şi pentru toţi cei care au donat pentru buna desfășurare a acestei activități”, a declarat Daniel Câșlariu, președintele Asociației „Grup Civic”.  

Parteneri ai acestei activități au fost Uvertura Mall, Școala de Dans G-Power, Palatul Copiilor, Minnie și Mickey Mouse de la Ana Kids Land, primarul Relu Târzioru care a asigurat transportul copiilor către municipiul Botoșani și retur.

Toți cei care doresc pot fi, în continuare, alături de voluntarii de la „Grup Civic”.

IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401.

IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401.

IBAN-UL contului curent in GBP deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO08BTRLGBPCRT0530156401.

Codul Swift BTRLRO22.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți