spot_img
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Zeci de copii din Mitoc vor avea parte de o zi pe cinste, cu dans, gimnastică și muzică, la Uvertura Mall

Mai multe articole

Sâmbătă, 8 octombrie, începând cu ora 12:00, 40 de copii ce provin din familii defavorizate, din comuna Mitoc, vor avea parte de o zi pe cinste. Aceștia, împreună cu voluntarii Asociației „Grup Civic” vor dansa, vor juca jocuri, vor cânta și vor învăța lucruri noi, la etajul IV de la Uvertura Mall.

Copiii îi vor putea vedea pe copiii de la Palatul Copiilor din Botoșani interpretând cântece și dansând.

Pentru cei mici aceștia vor reprezenta niște modele de disciplină și promotori ai practicării talentelor. Instituția școlară are sub tutelă si cercurile de: Dans Modern, Gimnastica Aerobica, Muzică vocal-introducerea, Dansuri populare, Instrumente muzicale traditionale, Estradă, coordonate de prof. Victorița Aghiorghiesei, prof. Lacramioara Jar, prof. Manuela Feraru, prof. Elena Foca si prof. Mirel Dascalu, prof. Valentin Ceică, prof. Silvestru Bidașcu.

„De fiecare dată zic că nu poți eradica sărăcia cu oameni care îi urăsc pe săraci! Copiii născuți în familii defavorizate nu au nici-o vină pentru destinul lor! Sunt suflete venite să primească lecții prea dure și mult prea devreme”, precizează Daniel Câșlariu, președintele Asociației „Grup Civic”, inițiatorul activității.

Tot in ochii plini de admirație al micuților o să fie cei de la școala de dans G-power ce se ghidează după  motto-ul ,,We grow up TOGETHER!”. G-Power – este o scoală de dans ce își propune sa facă lucrurile altfel, sa facă din dans un stil de viată, este școala ce te va ajuta sa descoperi frumusețea dansului si toate laturile ei ascunse.

„Pe parcursul acțiunii o sa fie necesar să le asigurăm o masă tuturor celor 40 de copilași. La finalul acțiunii cei mici o să primească un pachețel de dulciuri din partea conducerii Uvertura Mall, dar puteți să aduceți chiar dumneavoastră pachețelul de dulciuri în acea zi să le donați personal. Dacă și dumneavoastră doriți să ne dați o mână de ajutor la achiziționarea celor 40 de meniuri puteți dona în conturile asociației cât de puțin cu mențiunea ,,MITOC”, adaugă Daniel Câșlariu.

Conturile în care puteți dona sunt:

IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401.

IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401.

IBAN-UL contului curent in GBP deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO08BTRLGBPCRT0530156401.

Codul Swift BTRLRO22.

Relații la 0759 362916.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți