spot_img
joi, aprilie 18, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Târg de Toamnă la o școală din municipiul Botoșani. Elevi implicați în activități de antreprenoriat și de integrare în comunitate (FOTO/VIDEO)

Mai multe articole

La Școala „Sfânta Maria” din municipiul Botoșani Târgul de Toamnă a devenit deja tradiție a unității școlare, activitatea fiind deja la a doua ediție.

Elevii, părinții, cadrele didactice și colaboratorii s-au implicat și au realizat atât produse, cât și lucruri pe care le-au expus la vânzare în cadrul târgului de toamnă.

„Este deja a treia ediție a târgului de toamnă la noi la școală (n.r. Școala „Sfânta Maria” din municipiul Botoșani”). Am avut și târgul de primăvară. Toți părinții, cadre didactice, colaboratorii, în special elevii, ne-am mobilizat, pentru elevi, în afară de activitatea didactică teoretică propriu-zisă, să implicăm și activități de antreprenoriat și integrare atât în comunitatea locală, cât și în ceea ce înseamnă ideea de a împărți și de a se simți bine. Mai ales că mâine se sărbătorește și Ziua Educației. Acest proiect educativ implică tot ceea ce înseamnă pentru copii lecții de viață și o frumoasă activitate pentru viitorul lor. Bănuții se vor folosi la fiecare clasă, pentru cumpărarea de materiale didactice în folosul elevilor și fiecare clasă va hotărî în ce fel vor folosi banii. În anii trecuți s-a mers la teatru, s-au cumpărat auxiliare didactice, s-au cumpărat materiale pentru studii didactice la clasă. Elevii sunt super încântați. Deci ei se pregătesc din timp. Chiar și părinții s-au implicat”, prof. Ramona Cojocaru, coordonator.

Colaboratori ai acestei activități sunt clase de la alte unități școlare, printre care se numără și clasa I B de la Școala Gimnazială nr. 13 din municipiul reședință de județ.

„Activitatea de astăzi este un parteneriat între clasa I a Școlii Gimnaziale nr. 13 și clasa I de la Școala „Sfânta Maria” nr. 16, care s-a desfășurat anul trecut și anul acesta. În cadrul acestui Târg de Toamnă, copiii au achiziționat produse sau lucruri făcute de copiii respectivi. Am văzut ce înseamnă sau cum se desfășoară, de fapt, un târg. În urma acestei activități, elevii clasei I-a B de la Școala 13 vor face o expoziție de toamnă, iar produsele adunate în cadrul acestei expoziții vor fi donate unei case de bătrâni”, a declarat Manuela Sorohan, învățătoare la Școala Gimnazială nr. 13 din Botoșani, partener al proiectului.

Atmosfera a fost una încărcată de veselie, emoție și zâmbete. Muzica a răsunat în boxe, iar zânele toamnei i-au bucurat pe copiii prezenți.

GALERIE FOTO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți