spot_img
marți, octombrie 3, 2023

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Bărbat bănuit de hărțuire, identificat de polițiști

Mai multe articole

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au reușit identificarea unui bărbat, de 51 de ani, care este bănuit de comiterea infracțiunii de hărțuire.

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, începând cu luna aprilie 2022, în mod repetat, ar fi contactat telefonic, atât prin intermediul apelurilor cât și a mesajelor scrise, victima, o femeie de 53 de ani, din municipiul Botoșani și i-ar fi transmis mesaje cu conotații sexuale, inducându-i acesteia o stare de temere.

La data de 21 septembrie 2022, polițiștii au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința bărbatului bănuit de comiterea faptei, din comuna Brăești, prilej cu care au fost identificate și ridicate mai multe mijloace materiale de probă, constând în telefoane mobile și cartele telefonice.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de hărțuire, urmând ca în funcție de rezultate, față de bărbatul bănuit de comiterea faptei, să fie dispuse măsuri legale”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți