spot_img
vineri, aprilie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Permis de port armă anulat de polițiști

Mai multe articole

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 10 Ștefănești au anulat dreptul de deţinere, de port şi folosire a armelor, unui bărbat de 67 de ani, din orașul Ștefănești.

Acesta a fost observat de polițiști, miercuri, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe Drumul Național D.N. 29D, în comuna Durnești, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de mers și a ieșit în afara părții carosabile, intrând în impact cu șanțul de pe marginea acesteia, fără a rezulta avarii.

Polițiștii au stabilit identitatea bărbatului, precum și faptul că emana halenă alcoolică, însă nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiind condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, pe scaunul din dreapta față al autoturismului a fost găsită o arma letală calibru 12, tip puşcă, neasigurată în toc, care a fost ridicată de polițiști.

Din verificări a rezultat faptul că bărbatul este posesor legal de arme letale, destinația vânătoare.

Acesta a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea regimului armelor și muniției, iar ca măsură complementară i-a fost anulat dreptul de deținere, de port şi folosire a armelor.

„A fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean din Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți