spot_img
vineri, aprilie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Ieşean fără permis de conducere, depistat în trafic de poliţiştii de frontieră

Mai multe articole

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tomeşti efectuează cercetări cu privire la un bărbat, care a fost depistat conducând un scuter, deşi nu obţinuse niciodată dreptul de a conduce.

În data de 7 septembrie, în jurul orei 19:00, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tomeşti – I.T.P.F. Iaşi, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe raza localităţii de frontieră Moreni, a efectuat semnale regulamentare de oprire pentru un bărbat care conducea un scuter.

„Deoarece, la controlul de frontieră persoana în cauză, ieşean, în vârstă de 37 de ani, nu a putut prezenta permisul de conducere, colegii noştri au efectuat verificări specifice în urma cărora au stabilit că acesta nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce autovehicule”, a declarat Denis Lazăr, purtător de cuvânt în cadrul I.T.P.F. Iași.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți