spot_img
vineri, aprilie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Cetățean ucrainean depistat cu permis de conducere fals

Mai multe articole

Poliţiştii de frontieră cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați rutier efectuează cercetări cu privire la un cetățean ucrainean care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere cu însemnele autorităților din Ucraina, ce s-a dovedit a fi fals.

În data de 7 septembrie, în jurul orei 18:00, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei, conducând un autoturism înmatriculat în Ucraina, un cetățean ucrainean, în vârstă de 47 de ani.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Ucraina.

„În urma verificărilor suplimentare efectuate, colegii noștri au constatat că permisul de conducere în cauză este fals total. Totodată, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule”, a declarat Suzana Corcodel, purtător de cuvânt în cadrul S.T.P.F. Galați.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți