spot_img
vineri, martie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Bărbați prinși la furat de lucernă de polițiștii de frontieră. Unul dintre ei avea permisul suspendat din anul 2020

Mai multe articole

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila efectuează cercetări faţă de doi cetăţeni români pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. De asemenea, unul dintre aceştia a fost depistat conducând autoturismul deşi avea dreptul de conducere suspendat.

În data de 7 septembrie, în jurul orei 22:10, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila – I.T.P.F. Iaşi a oprit, pentru un control de rutină, un autoturism în care se aflau doi cetățeni români, în vârstă de 25 şi 55 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului, oamenii legii au constatat că cei doi cetățeni transportau lucernă verde, fără a deţine documente legale.

Din declarațiile celor doi a rezultat faptul că lucerna a fost tăiată în acea seara de către ei, cu secera,  de pe un teren care nu le aparține, fără a avea consimțământul proprietarului.

Tot în cadrul verificărilor, polițiștii de frontieră au constatat ca șoferul autoturismului, bărbatul în vârstă de 25 de ani, are dreptul de a conduce autovehicule suspendat din anul 2020.

„În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”, au declarat reprezentanții Poliției de Frontieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți