spot_img
vineri, martie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Aproximativ 150 de grame de cocaină, descoperită asupra unui tânăr din Iași (FOTO)

Mai multe articole

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial din Iași au dispus reținerea, pentru o perioadă de 24 de ore, a unui inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc și trafic intern de droguri de mare risc.

În cauză s-a reținut faptul că, la data de 2 septembrie, inculpatul a introdus în România cantitatea de aproximativ 150 grame de cocaină. Acesta a procurat drogurile din Italia în vederea comercializării pe raza județului Iași și a fost depistat cu un autoturism, pe raza localității Lețcani, din județul Iași, de către polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, împreună cu poliţişti ai IPJ Iaşi – Secţia 8 Poliţie Rurală Leţcani.

În urma controlului efectuat asupra bagajului, a fost descoperită cantitatea de cocaină menționată anterior.

„În cursul zilei de 03.09.2022, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Iași a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile. Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, precizează reprezentanții S.T.P.F. Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți