spot_img
joi, martie 28, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Asigurări false descoperite de polițiștii de frontieră brăileni

Mai multe articole

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brăila, efectuează cercetări în cazul unui cetățean român, care a prezentat la control asigurări false, originalele fiind emise pentru un alt mijloc de transport aparţinând aceleiaşi societăţi.

În data de 30 august, în jurul orei 21:00, s-a prezentat pe sensul de intrare în P.P.F. Zona Liberă Brăila – I.T.P.F. Iaşi, un cetățean român, în vârstă de 66 ani, la volanul unui ansamblul rutier, format dintr-un cap tractor şi o semiremorcă, înmatriculat în România, pentru care a prezentat în cadrul efectuării formalităților de control două asigurări, o carte internaţională de asigurare pentru autovehicule şi un contract de asigurare de răspundere civilă RCA.

„Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea asigurărilor, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au stabilit că documentele  sunt falsificate, originalele fiind emise pentru un alt mijloc de transport aparţinând aceleiaşi societăţi, iar capul tractor nu este asigurat. În legătura cu cele constatate, cetățeanul român a declarat că este doar angajat la firma de transport şi nu are cunoştinţă despre autenticitatea acestora, el primindu-le pe telefon în dimineaţa zilei de 30 august când a plecat din Bucureşti”, au adăugat reprezentanții Poliției de Frontieră Române.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunilor de  fals material în înscrisuri sub semnatuă privată și uz de fals.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți