spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Cetățean fără permis de conducere la volanul unui autoturism neînmatriculat

Mai multe articole

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi efectuează cercetări pe numele unui bărbat care a fost depistat în trafic, conducând un autoturism neînmatriculat, fără a deține permis de conducere.

În data de 18 august 2022, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi – I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control, în localitatea Oroftiana, județul Botoşani, un autoturism condus de un cetăţean român, în vârstă de 28 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului, conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că bărbatul nu a obținut niciodată dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

„Colegii noștri au stabilit că autoturismul are numerele de înmatriculare expirate”, a declarat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt Poliția de Frontieră Botoșani.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți