spot_img
joi, aprilie 18, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Bărbatul care a accidentat mortal o minoră și a băgat în spital un alt copil, a fost reținut de polițiști

Mai multe articole

Ieri, 15 august, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 35 de ani, din comuna Corni, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, la data de 14 august, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe Drumul Județean DJ 208 H, dinspre localitatea Vorona înspre localitatea Corni, pe un tronson de drum în aliniament, în localitatea Sarafinești, ar fi surprins și accidentat mortal, o minoră de 12 ani, care se deplasa pe aceeași direcție de mers, pe sensul opus de stradă, paralel cu autoturismul.

Totodată, în urma impactului a rezultat și vătămarea corporală a unui minor, pasager în autoturism.

„Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți