spot_img
joi, aprilie 25, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Campionul mondial Iulian Rotariu, primit cu bucurie de colegi și prieteni la venirea în țară (FOTO)

Mai multe articole

Pompierul botoșănean, plutonier adjutant Iulian Rotariu, românul despre care se vorbește în toată lumea, a ajuns acasă și a fost primit astăzi cu bucurie de către colegi și prieteni.

Iulian Rotariu a ajuns în țară din Norvegia, unde a câștigat ultramaratonul Ultra Norvegia Race. În această cursă s-a alergat non-stop, fiind traversate două lanțuri muntoase din Alpii Lyngen. Durata cursei a fost de 44 de ore, dar cu toate că Iulian a fost penalizat cu două ore pentru că nu a avut partener și a alergat singur, el a terminat cei 120 de kilometri în doar 22 de ore.

Odată cu finalizarea acesteia, colegul nostru a devenit primul alergător din lume care a câștigat cele cinci ultramaratoane ale „Continental Challenge”, purtând cu mândrie drapelul tricolor.

La revenirea în țară i-au fost alături colegi din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani, dar și prieteni care l-au sprijinit în realizarea acestui vis.

Iulian a răspuns provocărilor și a alergat sute de kilometri în cele mai îndepărtate deșerturi, dar și cele mai reci zone de pe pământ, pentru a susține cauza nobilă a Asociației Parinților Copiilor cu Autism din Botoșani.

Felicitări și bine ai revenit acasă, Iulian!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți