spot_img
marți, august 9, 2022

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

O delegație cu membri ai Agenției ONU pentru refugiați a fost în vizită la Botoșani. Aceștia au discutat cu subprefectul Paula Berențan și șeful ISU în vizitele din teren

Mai multe articole

Astăzi, la sediul Instituției Prefectului județului Botoșani, subprefectul Elena Paula Cojocariu-Berențan și inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al județului Botoșani, colonel Dan-Decebal Muraru, au primit vizita unei delegații formată din membrii U.N.H.C.R. (Agenția ONU pentru refugiați), World Health Organization (Organizația Mondială a Sănătății) și UNICEF.

În cadrul acestei întâlniri, s-a discutat despre gestionarea crizei refugiaților la nivelul județului de la începutul conflictului armat și până în prezent, dar și despre problemele întâmpinate. Membrii delegației au fost informați cu privire la situația persoanelor cazate în județul nostru, numărul centrelor care găzduiesc refugiați, capacitatea de cazare, dar și instituțiile implicate în gestionarea acestei situații.

Imediat după această întâlnire, cei 11 membri ai delegației, s-au deplasat în teren pentru a vizita cele două puncte de trecere a frontierei de la Stânca și Rădăuți Prut, iar în cursul zilei de mâine vor viziona mai multe amplasamente (terenuri virane) de pe raza orașului Darabani, a comunelor Mihăileni, Hudești și Păltiniș, apoi vor vizita și tabăra mobilă amplasată pe stadionul din municipiul Dorohoi. La Dorohoi și Darabani vor avea întâlniri și cu primarii acestor localități.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți