spot_img
marți, martie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

46% dintre candidații care au susținut proba scrisă în cadrul examenului de titularizare au luat note peste 7

Mai multe articole

Rezultatele obținute de cadrele didactice care au susținut proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar – sesiunea 2022 (după soluționarea contestațiilor) au fost publicate astăzi, 27 iulie 2022, ora 10:00, pe pagina web a Inspectoratului Școlar Județean Botoșani.

La nivelul județului Botoșani, rata notelor peste 7 (șapte) obținute de candidații care au susținut proba scrisă este de 46,06% față de 43,99% (înainte de contestații), procentul notelor între 5 și 7 este de 36,35% față de 37,49% (înainte de contestații).

Un număr de 4 candidați au obținut nota 10 la proba scrisă, iar 195 candidați au obținut note între 7 și 9,99 față de 186 candidați (înainte de contestații).

La proba scrisă din cadrul concursului național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar, s-au prezentat 485 candidați din totalul de 574 de candidați înscriși.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată, candidații trebuie să obțină atât la proba scrisă cât și la inspecția la clasă/proba practică, minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată, candidații trebuie să obțină atât la proba scrisă cât și la inspecția la clasă/proba practică, minimum nota 5 (cinci).

Repartizarea candidaţilor care au obţinut media de repartizare minimum 7 (şapte), conform art. 64 alin. (8), la concursul naţional, sesiunea 2022, indiferent de statutul acestora, pe posturi didactice/catedre vacante publicate pentru angajare cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată, la nivelul judeţului în care au susţinut proba practică sau inspecţia specială la clasă în profilul postului, indiferent de judeţul în care au susţinut proba scrisă, ierarhizați pe o listă unică, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, cu respectarea condiţiilor din Metodologia cadru va avea loc în data de 29.07.2022, în aula de la Colegiul National „A.T. Laurian” Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți