spot_img
vineri, martie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Infracţiuni la regimul juridic al circulaţiei rutiere constatate la Stânca-Botoşani

Mai multe articole

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Stânca efectuează cercetări cu privire la un bărbat depistat la volanul unui autoturism, deşi nu avea dreptul de a conduce autovehicule.

În data de 21iulie, în jurul orei 20:50, în timpul desfăşurării unei misiuni specifice, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca – I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control, în localitatea de frontieră Stânca, județul Botoşani, un autoturism înmatriculat în România, condus de un bărbat în vârstă de 21 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului, bărbatul nu a putut prezenta un permis de conducere valabil. Existând suspiciuni cu privire la dreptul de a conduce autovehicule, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări, în urma cărora au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere.

„Colegii noştri au stabilit că tatăl bărbatului este proprietarul autoturismului, acesta încrediţându-i fiului autoturismul spre a-l conduce, deşi ştia că nu are acest drept”, au precizat reprezentanții STPF Botoșani.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere respectiv încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți