spot_img
marți, aprilie 16, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Alcoolul le-a dat curaj

Mai multe articole

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectoarelor Poliţiei de Frontieră Bivolari şi Iaşi au depistat, în trafic, doi cetățeni români care conduceau fiecare câte un autoturism, deşi erau în stare de ebrietate.

În data de 17 iulie, în jurul orei 22:00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră din Bivolari, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit, pe raza localităţii de frontieră Trifeşti, pentru control, un autoturism înmatriculat în România, condus de un ieşean, în vârstă de 48 de ani.

„La solicitarea prezentării documentelor, colegii noştri au constatat faptul că bărbatul emană o puternică halenă alcoolică, fiind solicitat sprijinul unui echipaj al Postului de Poliţie Bivolari în vederea testării cu aparatul etilotest. La testare a reieşit o alcoolemie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat Denis Lazăr, purtător de cuvânt S.T.P.F. Iași.

Celălalt bărbat a fost oprit în trafic în aceeași zi, în jurul orei 22:30, pe raza localităţii de frontieră Golăeşti, pentru control.

„Cu ocazia prezentării documentelor, colegii noştri au constatat faptul că bărbatul, în vârstă de 65 de ani, emană o puternică halenă alcoolică, fiind solicitat sprijinul unui echipaj al Poliţiei Rutiere Iași în vederea testării cu aparatul etilotest. La testare a reieşit o alcoolemie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a adăugat reprezentantul S.T.P.F. Iași.

Cei doi bărbaţi au fost conduşi la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu” din Iași, pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cele două cauze se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți