spot_img
marți, august 9, 2022

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Şofer de autocar sancţionat pentru că s-a sustras de la controlul vamal

Mai multe articole

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca a descoperit, într-un autocar condus de un cetățean român, 66 de litri de alcool şi 2600 de ţigarete, pe care bărbatul intenționa să le introducă ilegal în România.

Șoferul autocarului s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași, joi, pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei, pe sensul de intrare în țară.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport, în urma căruia echipa comună de control a descoperit în bagajele personale ale acestuia 2.600 de ţigarete şi 66 de litri de băuturi alcoolice, fără documente de provenienţă.

„Conform prevederilor legale, a fost luată măsura ridicării produselor accizabile, în valoare totală de 2.860 de lei, persoana fiind sancționată de către Autoritatea Vamală cu amendă contravenţională în valoare de 5.000 de lei”, a declarat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți